Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Elon Musk kaos estirmeye devam ediyor, bu sefer de çalışanını Tweet atarak kovdu! - Teknoloji Haberleri
        1

        TWİTER ÜZERİNDEN ÇALIŞANINI KOVDU!

        Elon Musk attığı bir tweet’te uygulamanın bazı ülkelerde çok yavaş olduğundan bahsetti. Yazılım mühendisi Eric Frohnhoefer, Android sürümlerde Twitter uygulamasının altı yıldır çalıştığını ve Musk ile bu konuda aynı fikirde olmadığını belirtti.

        2

        "ANDORİD'DE TWİTTER ÇOK YAVAŞ!"

        Daha sonra ikili arasında Twitter üzerinden bir tartışma başladı. Ardından Musk yaklaşık 6 yıldan uzun süredir Twitter’da çalışan yazılım mühendisi Frohnhoefer’e şunu sordu “Twitter, Andorid’de çok yavaş. Bunu düzeltmek için ne yaptın?” dedi.

        3

        "KOVULDU"

        Pazar günün ilerleyen saatlerinde başka bir kullanıcı Frohnhoefer’ı ve Musk’ı toplum içinde eleştirdiği için yazılım mühendisi şu cevabı verdi “Belki bu soruları özel olarak sormalı Slack ve e-posta kullanarak” dedi.

        Pazartesi sabahı ise üçüncü kullanıcı söze girerek şunları söyledi “Böyle bir tavırla, bu adamı muhtemelen takımınızda istemezsiniz” diyerek Musk’a gönderme yaptı.

        4

        Sadece birkaç dakika sonra Musk “Kovuldu” tweetini atarak yazılım mühendisini sosyal medya üzerinden işten çıkardı. Frohnhoefer ise selam veren bir emoji bırakarak karşılık verdi.

        Şirkette 8 yılı aşkın bir süredir çalışan 41 yaşındaki Eric Frohnhoefer, sonun oldukça ani bir şekilde geldiğini söyledi.

        5

        "ŞİRKETTE KİMSE KİMSEYE GÜVENMİYOR"

        Forbes’ın haberine göre Frohnhoefer şu sözleri söyledi “Şirkette artık kimse kimseye güvenmiyor. Nasıl çalışabilirsin? Çalışanlar yeni yönetime güvenmiyor. Yönetim de çalışanlara güvenmiyor. Bir şeyi halletmen gerektiğini düşünemiyorsun, bu yüzden üretim donuyor. Kodu birleştirmezsin, VP’lerin izni olmadan bir şeyleri açamazsın” dedi.

        6

        Şirketin yakın geleceği hakkında endişeli olduğunu belirten Frohnhoefer, Musk Twitter’a gelmeden önce hakkında daha güçlü görüşleri olduğunu belirtti. Ancak son yapılan rejimden sonra görüşlerinin yokuş aşağı gittiğini söyledi.

        Kaynak:Forbes

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ