Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elon Musk oğlu X AE A-XII ile kamera karşısında - Magazin haberleri
        1

        Tesla ve Space X'in kurucusu ve dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk'ın 1,5 yaşındaki oğlu X AE A-XII, geçtiğimiz gün adeta babasından rol çaldı.

        2

        Musk, oğlu ile Starship uzay aracı sunumu için kamera karşısına geçti. Uzay aracının yapım aşamasında gelinen son noktayı gösteren görüşmede, küçük çocuğun hareketleri sosyal medyada çok konuşuldu. Bebek X için "Büyüdükçe babasına benziyor!" yorumları yapıldı.

        3

        Sunum videosunun başında, Musk'ın kucağında otururken görülen oğlu X AE A-XII, kameraya "Selam" dedikten sonra babasıyla birlikte dikkatli bir şekilde bilgisayar ekranına baktığı görülüyor.

        4

        BABASINDAN AYRILMAK İSTEMEDİ

        Daha sonra odaya giren biri, küçük çocuğu alıp odadan çıktıktan sonra Bebek X'in ağlama sesleri duyuluyor.

        5

        3 YILLIK AŞK BİTTİ

        Öte yandan Elon Musk, 3 yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Grimes ile birlikteliğini geçtiğimiz aylarda noktaladığını duyurmuştu. Musk, ayrılık haberini ABD medyasına verdiği röportajda duyurmuştu.

        6

        ÇOCUKLARINI BİRLİKTE BÜYÜTECEKLER

        "Grimes ile yarı yarıya ayrıldık." diyen Elon Musk, eski sevgilisinin hala kendisine ait Kaliforniya'daki evinde yaşadığını belirtmişti. Musk ayrıca Grimes ile çocuklarını da beraber büyütmeye devam edeceklerini ifade etmişti.

        7

        50 yaşındaki ABD'li girişimci, daha sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

        Tesla ve SpaceX'teki işlerim nedeniyle zamanımın çoğunu Teksas'ta ya da yurt dışına seyahat ederek geçirmek zorunda kalıyorum, Grimes ise kendi işi nedeniyle Los Angeles'ta bulunuyor.

        8

        ÇOCUĞUNUN ADINI DEĞİŞTİRDİ

        Elon Musk, geçtiğimiz yıl mayıs ayında 7. kez baba olmuştu. Musk, bebeğine 'X Æ A-12 Musk' adını vermesiyle uzun süre konuşulmuştu. Grimes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bebeklerinin ismini değiştirdiklerini dile getirmişti.

        9

        Şarkıcı, 'X Æ A-12' isimli çocuğunun artık 'X Æ A-Xii' adına sahip olduğunu ifade etmişti.

        Elon Musk'ın daha önceki evliliklerinden 6 çocuğu daha bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ