Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elon Musk takipçilerinden espri fikri istedi - Magazin haberleri
        1

        Forbes'a göre dünyanın en zengin ikinci kişisi olan Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk, ünlü şov programı 'Saturday Night Live'da konuk sunucu olmak için hazırlanıyor.

        2

        "ESPRİ FİKRİNİZ VAR MI?"

        Musk, daha önce farklı ünlü isimlerdin sunduğu programa katılmadan önce sosyal medyadan takipçilerine, kendisine skeç fikri vermelerini istedi.

        49 yaşındaki girişimci, hayranlarına, "SNL için espri fikriniz var mı? Ne yapmalıyım?" diye sordu.

        3

        FİKİRLERİNİ PAYLAŞTI

        Elon Musk, kendi fikirlerini "James Bond'u canlandırmak, Baby Shark, 'Ironi Man' (Süper kahraman 'Iron Man' karakterini 'Ironi' olarak değiştirdi)" şeklinde sıraladı.

        4

        Ayrıca Musk'ın programa çıkacak olması, haberin duyulmasından bu yana tartışma yarattı. Birçok kişi Elon Musk'ın, SNL'i sunması için seçilen Donald Trump'tan bu yana en kötü tercih olduğunu öne sürdü.

        5

        İddiaya göre; sadece programın hayranları değil, cast üyeleri de ABD'li girişimcinin sunuculuğundan memnun değil. Bazı hayranlar, programın cast üyelerinin Elon Musk'ın sahneye çıkmasını boykot edeceğini öne sürdü.

        The Wrap dergisine konuşan SNL'e yakın bir kaynak, ABD'li girişimcinin programında herkesin orada olacağını, boykotun gerçek dışı olduğunu söyledi.

        6

        Aynı kişi ayrıca, şovun yaratıcısı Lorne Michaels'in cast üyeleri ya da senaristlere, misafir sunuculardan rahatsız olduklarında, bölümde yer almamalarına izin verdiğini bildirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ