Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elon Musk üçlü ilişki iddialarına yanıt verdi - Magazin haberleri
        1

        Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürüyor. Depp’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek dava açan Heard, uzun süre gündemden düşmemişti.

        2

        Depp, evlilikleri sürdüğü sırada milyarder girişimci Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ve eski eşi Amber Heard arasında üçlü ilişki yaşandığını iddia etmişti.

        3

        FR24 News'ün haberine göre, Tesla ve SpaceX'in CEO'su milyarder Elon Musk, Depp ve Heard'ü barışmaya teşvik etti ve ABD ve Britanya'da süren hukuki savaşlarını sona erdirmelerini söyledi.

        4

        Musk ayrıca, Britanyalı model Cara Delevingne ve Amerikalı aktris Heard ile üçlü ilişki yaşadıkları iddialarını reddetti.

        5

        Page Six'e konuşan Musk, "Cara ve ben arkadaşız, fakat hiç samimi bir ilişki içinde olmadık. Bunu o da doğrulayacaktır. Ayrıca Amber ile birlikte boşanma davası açıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladığımızı tekrar söylemek istiyorum. Evlilikleri sırasında Amber'in çevresinde bile bulunduğumu sanmıyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ