Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Elon Musk’ın heykeli sergilendi!
        1

        ÜRETİMİ 6 AY SÜRDÜ

        Elon Goat (Keçi) Token adlı kripto para biriminin arkasında yer alan ABD’li girişimciler, rokete binen ve bir keçi gövdesi üzerine Elon Musk’ın başının tasarlandığı metal bir heykel oluşturdu.

        2

        ELON ADINA KURULAN TOKEN'I TANITMAK İÇİN YAPILDI

        Heykel 10 metre uzunluğunda ve 12 ton ağırlığında olmasına rağmen Musk’ın ilgisini çekmedi. Kendilerini Musk’ın hayranı olarak tanımlayan Ashley Sansalone, Alec Wolvert ve Richie Latimer, heykeli kripto para birimi Elon GOAT Token’i tanıtmak için tasarladıklarını belirttiler.

        3

        HAYRANLIK DUYUYORLAR

        Heykelin üretimi yaklaşık 6 ay kadar sürmüş ve tasarımcısı Kevin Stone’dur.

        Latimer "Heykeli Elon Musk'a adadık çünkü o iyi bir noktada kriptoya adım attı ve her şeyi havaya uçurdu. Kripto para birimleri Doge ve Baby Doge'ın başarısının ardından biz de bu işe girmeye karar verdik” dedi.

        4

        TESLA'DA SERGİLENDİ

        Musk’ın heykeli, dikkat çekebilmek için “Keçi Bayramı (Goatsgiving) olarak adlandırılan bir etkinlik aracılıyla Austin’de Tesla genel merkezinin bahçesinde birkaç gün sergilendi.

        5

        MUSK HENÜZ KABUL ETMEDİ

        Musk’ı onurlandırmak için yapılan heykeli milyarder iş insanı resmi olarak kabul etmiş değil. Telegram’da yer Elon GOAT Token topluluğu Elon Musk’ın heykeli kabul etmemesi konusunda hayal kırıklıklarını dile getirdi

        6

        Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Musk’ın heykeli kabul ettiğini eğer etmeseydi Tesla’nın merkez bina bahçesinde sergilenemeyeceğini söyledi.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ