Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emily Ratajkowski'nin paylaşımına tepki yağdı: Bebek düşecek! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Sebastian Bear-McClard ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü model Emily Ratajkowski, ilk çocuğunu mart ayında kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. 30 yaşına basan Ratajkowski, doğum gününü kutlamak için ailesiyle birlikte tatile çıktı.

        2

        Kendi bikinisine uyumlu bir mayo giydirdiği oğlu ile objektif karşısında poz veren İngiliz model, çekildiği fotoğrafları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ancak Emily Ratajkowski, bebeği ile verdiği pozlar yüzünden eleştiri oklarının hedefi oldu.

        3

        "KİM BEBEĞİNİ BÖYLE TUTAR Kİ?"

        Bazı sosyal medya kullanıcıları, Ratajkowski'nin bebeğini tutma biçimini eleştirdi. Bir takipçi, "Kendi ne kadar güzel göründüğünü göstermek için oğlunu tek eliyle tutuyor" diye yorum yaptı. Bir başkası da "Kim bebeğini bu şekilde tutar ki? Sanki elinde bir aksesuar taşır gibi..." şeklinde görüş bildirdi.

        4

        "BEBEĞİ DÜŞÜRDÜ MÜ?"

        Başka bir sosyal medya kullanıcısı da bebek için korktuğunu belirtti. Bu pozlar yüzünden Ratajkowski'yi "bencil" olarak suçlayanlar da oldu. Hatta bir takipçisi, "Bu fotoğrafı çektikten sonra bebeği elinden düşürdü mü?" diye sordu.

        5

        8 MART'TA ANNE OLMUŞTU

        2018 yılında nikah masasına oturan Sebastian Bear-McClard ile Emily Ratajkowski, mart ayında 'Sylvester Apollo Bear' adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        Erkek bebek dünyaya getiren Ratajkowski, doğumun 8 Mart'ta gerçekleştiğini açıklamıştı.

        6

        "HAYATIMIN EN GERÇEKÜSTÜ SABAHINDA GELDİ"

        Mutlu haberi sosyal medya hesabından duyuran Emily Ratajkowski, bebeğini emzirirken çekilen fotoğrafını yayınlamıştı.

        Büyük bir sevinç yaşayan Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        MÜJDEYİ BÖYLE DUYURMUŞTU

        Ünlü yıldız, Vogue Dergisi için yazdığı makalede hamile olduğunu açıklamıştı.

        Ratajkowski, bebeğinin cinsiyeti konusunda arkadaş çevresinden çok soru aldığını ama bu konuyu umursamadığını ve terapistiyle de görüşmeler yaptığını belirtmişti.

        Emily Ratajkowski, makalesinde hamileliği sırasında bilincinin nasıl değiştiğini ve bebeğinin cinsiyetinin ne kadar önemsiz olduğunu da anlatmıştı.

        8

        ÖN YARGILARI ELEŞTİRMİŞTİ

        Model, "Bebekler bir yana, insanlara cinsiyet temelli önyargılara zorlamaktan hoşlanmıyorum. Çocuğumun bana kendini göstermesine izin veren bir ebeveyn olmak istiyorum" diyerek, cinsiyet temelli ön yargıları eleştirmişti.

        Ratajkowski, karnının içinde gelişen şeyi merak ettiğini söyleyerek, bu merakın çevresini sardığını da ifade etmişti.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ