Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emre Akbaba transferinde son dakika gelişmesi (Fenerbahçe haberleri) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Son olarak Leicester City'den Islam Slimani'yi kadrosuna katan ve Salih Uçan'ı İtalya ekiplerinden Empoli'ye satın alma opsiyonuyla kiralayan Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor.

        2

        Sarı-lacivertliler daha önce Medipol Başakşehir'in resmen istediği ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor ile anlaşma sağladı! İşte Emre Akbaba transferindeki son gelişmeler:

        3

        GALATASARAY PEŞİNDEYDİ

        Galatasaray milli futbolcunun uzun süredir peşindeydi. Sarı-kırmızılı taraftarların da özellikle transfer edilmesini istediği Emre Akbaba için Galatasaray, oyuncunun kulübü ile fiyat arttırmasına rağmen bir türlü anlaşma sağlayamamıştı.

        4

        FENERBAHÇE TEKLİFTE BULUNMUŞTU

        Yaklaşık 15-20 gün önce Fenerbahçe'nin Fransız sportif direktörü Damien Comolli, transferin gözde ismi Emre Akbaba için harekete geçmişti. Sarı-lacivertliler, milli yıldız için Aytemiz Alanya'nın kapısını çalarken 2 milyon euro artı oyuncu teklifinde bulunmuştu.

        5

        Ancak Fenerbahçe'nin takas olarak verilecek ismin Alanyaspor'a gitmek istememesi üzerine bugün bir kez daha Alanyaspor'un kapısını çaldı...

        6

        Yapılan görüşmelerin ardından sarı-lacivertliler, Emre Akbaba transferi için Aytemiz Alanyaspor’la 4 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ