Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Emre Belözoğlu bedavaya Inter’e kaptıran Galatasaray,Ozan Kabak ile kontrat imzalayacak - Galatasaray Haberleri

        Inter İkinci Başkanı JavierZanetti'nin eşiyle birliktemilli arada geldiği İstanbul'daGalatasaray'dan Ozan Kabak'ıistediği iddiası, akıllara sarı-kırmızılı takımın17 yıl önce İtalyan kulübüne kaptırdığıiki yıldızını getirdi.

        Takvim'in haberine göre Emre Belözoğlu ve Okan Buruk, 2001 yılında sezonun bitimine 3 ay kala Inter ile anlaşmış ve sarı-kırmızılı kulüp iki oyuncunun da bedavaya gitmesine engel olamamıştı.Yaşananlardan ders çıkaranGalatasaray yönetiminin, bu sezon vitrineçıkan genç stoper Ozan Kabak için 5 yıllıkyeni kontrat hazırladığı kaydedildi.

        KONTRATI HAZİRAN 2020'DE SONA ERİYOR

        18 yaşındaki genç oyuncununGalatasarayile kontratı 30 Haziran 2020'de sona eriyor. Teknik direktörFatih Terim'in talimatıyla genç oyuncuyla5 yıllık yeni kontrat yapılacağı veyıllık ücretinde kademeli olarak artışa gidileceğiöğrenildi.Sarı-kırmızılı takımda bir başka genç stoperAhmet Çalık'ın ise devre arasında kiralık gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

        REKLAM

        Inter'de uzun yıllar başarıyla forma giydiktensonra efsane kaptan olarak anılan ArjantinliJavier Zanetti, İtalyan kulübünün SuningGrubu'na satılması sonrasında ikinci başkanlıkgörevini üstlenmişti.

        İKİ GÜNLÜK İSTANBUL TURU

        Inter İkinci Başkanı JavierZanettive eşi, iki gün bulundukları İstanbul'da Ayasofya'yı ziyaret etti ve boğazda balık yedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ