Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Emre Kocadağ'dan Selahattin Baki'ye yanıt -Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-0'la geçerek galibiyet serisini dörde çıkaran Beşiktaş'ta asbaşkan Emre Kocadağ mücadelenin ardından açıklamalar yaptı ve Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'ye yanıt verdi.

        Emre Kocadağ açıklamasında "Kendisi de hafta içi açıklama yaptı. Bize bir tavsiyede bulunmuş. 39 yaşındayım, Beşiktaş'ta 5 kupa gördüm. Kendisinden tavsiye alabileceğim bir durum ortada görmüyorum. Geçmiş itibariyle bize tavsiye verebilecek bir durumda olmadığını düşünüyorum. Kendilerine bir tavsiye vermek istiyorum. Fenerbahçe düşmanlığı söyleminden artık kurtulsunlar. Bizim kimseye düşmanlığımız yok. Biz sadece kendi haklarımızı savunuyoruz. Nerede ne konuşacağımızı biliyoruz." ifadelerini kullandı.

        SELAHATTİN BAKİ NE DEMİŞTİ?

        Emre Kocadağ'ın Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının uzatma dakikalarıyla ilgili yaptığı "Hayret ediyoruz" sözüne yanıt veren Selahattin Baki, "Bazı rakip yöneticilerimiz var. İş Fenerbahçe olduğunda bir anti-Fenerbahçelilik ruhları ortaya çıkıyor. Antep maçının uzatmalarıyla ilgili bir yönetici demeç verdi. Bu eleştirisinin beş dakika sonra çürüdüğünü gördük. Şuna hayret ediyorum. Bir eleştiri olacaksa, bir şeyi düzeltecekse her rakibimizde olması lazım. Ofsaytımsı diye bir kelime girdi Türk futboluna. Orada bile sesini çıkarmayanlar, konu Fenerbahçe olunca sesini çıkarıyorlar. Ben onlara kendi camiaların haklarını korumalarını tavsiye ediyorum" açıklamasını yaptı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ