Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam En az 25 milyon TL ciro yapan başvurabiliyor - İş-Yaşam Haberleri

        Deloitte Private Türkiye, Best Managed Companies (En İyi Yönetilen Şirketler) programını Türkiye’de ikinci kez hayata geçiriyor.

        14 ülkede yürütülen programın, Türkiye’deki şirketlerin uluslararası uygulamalar çerçevesinde yönetim performanslarının değerlendirilmesini temel aldığıbelirtildi.

        Programa katılmak isteyen şirketlerin yıllık 25 milyon TL'nin üzerinde ciro elde etmeleri, en az 5 yaşında olmaları ve en az 25 çalışana sahip olmaları gerektiğibilgisi paylaşıldı.

        Yapılan açıklamaya göre, başvuracak şirketlerin halka açık olmaması ve hisselerinin en az yüzde 60'ının ya da kontrollerinin Türkiye'de kurulu şirket veyaTürk vatandaşı şahıslara ait olması da başvuru kriterleri arasında yer alıyor.

        REKLAM

        Bu şartları sağlayan şirketlerin, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar programa aday olabileceği açıklanıyor.

        SEÇİLENLERE 'KOÇLUK' YAPACAK

        Başvuru kriterlerini karşılayan ve ikinci aşamaya geçerek aday şirketlerin, 'Deloitte koçları' tarafından gerçekleştirilecek bir değerlendirme sürecinden geçeceği kaydedildi.

        Söz konusu aşamada, 'Deloitte koçları'nın şirketleri strateji, yetkinlik ve inovasyon, kültür ve adanmışlık ve yönetişim ve finansallar başlıkları altında ele alacağı ve yüz yüze görüşmeler gerçekleştireceği belirtildi.

        Programın jürisinin ise Ali Sabancı, Batu Aksoy, Ebru Özdemir, Hamdi Akın, Lucien Arkas, Umran İnan, Ümit Boyner ve Zeynep Bodur Okyay gibiisimlerden oluştuğu bilgisi paylaşıldı.

        Finalist olmaya hak kazanan şirketlerin, Deloitte Private Türkiye müdür ve üzeri seviye yöneticileri arasından seçilmiş şirket koçları ile bire bir çalışma, kurumlarını anlatma ve kurumsal olgunluk seviyeleri hakkında geri bildirim alma imkanı elde edecekleri aktarıldı.

        Bağımsız bir değerlendirme sonucunda ödüllendirilen firmaların, 2 yıl boyunca ‘Best Managed Companies of Turkey’ logosunu kullanmaya hak kazanacakları belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ