Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Petekkaya'dan küfür açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Erkan Petekkaya, Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk oldu. Petekkaya, gişede hüsrana uğrayan filmi 'Deliler' ve Ahmet Hakan'a küfür ettiği yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

        2

        Petekkaya, "Ahmet Hakan'la aranızda ne geçti? Gerçekten küfür ettiniz mi?" sorusuna "Ben 4-5 gün oldu marka ödüllerine gittim. Lezzet ödülü aldık. Orada magazinci arkadaşlar haklı olarak sordular. Ben meslek hayatımda bir türlü susmayı bilemedim.

        3

        Bugün bundan sonra susacağım ve konuşmayacağım dedim. Bugün ben bu konuyu kapatıyorum. Ne kendimi ne de başkalarını üzmek istemiyorum. Ben ne söylersem bundan sonra polemik olur.

        4

        Gerek yok konuşmaya, gerçekten gerek yok. Üzüldüm, yeniden niye üzülelim ki. O işler röportajda alkol muhabbeti yüzünden oldu. Başıma ne geliyorsa röportajlardan geliyor. Her şey güzel olsun. Her şey saygılı, sevgili olsun dünyada.

        5

        Ben kindar bir insan değilim. Benim hiçbir zaman hiçbir insana kinim olmadı. Bana kazık atanlara da olmadı. Geçer benim sinirim. Ahmet Abi için geçerli değil sadece, bütün insanlara böyle." yanıtını verdi.

        6

        "MÜSLÜM'ÜN HAKLI BAŞARISI DA BİRAZ ÖNÜMÜZÜ KESTİ"

        Gişede 600 bin izleyicide kalan 'Deliler' filmiyle ilgili konuşan filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, gişenin beklentileirn altında kalmasıyla ilgili olarak "Bildiklerim var ama emin olmadığım için söyleyemem, Müslüm'ün haklı başarısı da biraz önümüzü kesti" dedi.