Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Erkekler en çok bu kadınlara hayran kalıyor!
        1

        DOĞAL MAKYAJ

        Erkekler kadınların makyaj yapmasına karşı değiller tabii ki. Onlar abartı ve kalıp gibi duran makyajlardan pek hoşlanmıyorlar.

        2

        Yok gibi görünen, cildi daha sağlıklı ve canlı gösteren doğal makyaj onlar için iyi olanı. Rimel, hafif bir bb krem, parlatıcı ve cildi sağlıklı gösteren allık sürdüğünüzde beğenmemeleri imkansız.

        3

        CİLT MAKYAJI

        Erkekler ağır yapılı ve tam kapatıcı fondötenleri hiç sevmiyorlar! Dokunma isteği uyandıran tenin doğal ve boyasız olmasını tercih ediyorlar. Kalıp gibi yüzler onlara göre değil...

        4

        Bu yüzden fondöten yerine renkli nemlendirici kremler, bb veya cc kremleri günlük makyajınızda daha çok kullanmanızı öneririz.

        5

        DUDAK MAKYAJI

        Parlak ve koyu dudak makyajı, kalabalık içinde göze çarpıyor ama erkekler için öpülesi bir anlam ifade etmiyor. Onlar dudak parlatıcısı ya da dudak rengine yakın rujları kadınlarda beğeniyor.

        6

        GÖZ MAKYAJI

        Erkekler, parlak ve koyu renk göz makyajını pek çekici bulmuyorlar. Pembeler, sarılar gibi canlı tonlar onlara göre değil. Onların ideali nötr tonlarında bir göz makyajı.

        7

        Siyah veya kahverengi göz kalemi ile gözlerinizin güzelliğinizi vurgulayın. Far ile de gerekli dumanlı görüntüyü verin. Basit bir maskara uygulaması onlara daha çekici geliyor.

        8

        ALLIK

        Pembe ve sağlıklı duran yanaklar erkeklerin kalbini fethediyor. Elbette hafif bir pembelikten bahsediyoruz, güneşte kızarmış gibi doğal... O yüzden allığı da diğer makyaj malzemeleri gibi hafif kullanmakta fayda var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ