Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkeklere nelerin çekici geldiğini anlamak için deney yaptı! Sonuç şaşırttı

        İngiltere'nin Peterborough kentinde yaşayan Hayley Leeanna, erkeklerin kadınların dış görünüşünde nelere önem verdiğini anlamak için sıra dışı bir deneye imza attı. 36 yaşındaki Leeanna, bir tanışma sitesine çeşitli saç modelleri ve değişik tarz giysileriyle çekilmiş fotoğraflarınısırasıyla yükledi.

        6 ay içinde 7 defa dış görünüşünü değiştirerek fotoğraf yükleyen Leeanna, erkeklerin karşısına 'ateşli esmer', 'sarışın parti kızı', 'sporcu', 'iş kadını', gözlük takmış ve makyajsız olarak çıktı. Son olarak dakendisini olduğu gibi gösterdi.

        Hayley'e göre erkeklerin çoğunluğu (87 kişi) esmer kadınları ancak yaşlı ve zengin erkekler ise sarışınları (43 kişi) tercih etti. Sporcu kimliğine bürünen kadını beğenen 25 kişi iseilk buluşmayı spor salonunda yapmak için teklifte bulundu.

        REKLAM

        Leeanna, en gerçek ve ilginç erkeklerle doğal görünümüyle veya gözlük takmış olarak çıktığı fotoğraflarını yayınladıktan sonra tanıştığını söyledi.

        İş kadını kıyafeti Hayley'e yüzde 8beğeni sağladı.Ancak Hayley iş kadını kimliğiyle oldukça sıkıcı kişilerle karşılaştığını itiraf etti.

        Leeanna'nın makyajsız görüntüleri ise hiçbir kullanıcı tarafından beğenilmedi. Bu nedenle genç kadın profil fotoğrafında doğru saç ve makyajın önemli olduğunu vurguladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ