Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Erkeklerin çekici bulduğu 6 kusur! Erkeklere çekici gelen detaylar...
        1

        Kadınların çoğu dış görünüşüne oldukça özen gösteriyor. Fazladan aldığınız 3-5 kiloyu, çıkan göbeğinizi, gıdığınzı, saçınızdaki beyazları kendinize dert etmeden duramıyorsunuz! Peki, erkekler bunlar hakkında ne düşünüyor? İşte erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu kusurlar.

        2

        AYVA GÖBEK

        Her ne kadar dümdüz bir karna sahip olmanın hayalleriyle yanıp tutuşsanızda; bazı erkekler hafif göbekli kadınları, düz karınlılara nazaran daha çekici buluyor!

        3

        ÇİLLER

        Çillerinizden kurtulmaya çalışmaktan ve onları kapatıcıya boğmaktan vazgeçin! Erkekler çilli kadınlara bayılıyor! Onlarla barışın!

        4

        KISA BOY

        Tamam, uzun bacak pek çok erkeğin "hayır" diyemeyeceği bir özellik olabilir. Ama ilişkinin uzunluğuyla, bacak uzunluğu ters orantıda olabiliyor çoğu zaman! Minyon kızlar onlara daha sevimli geliyor! Bunu dert etmeyin!

        5

        SIFIR BEDEN

        Bu takıntıya bir son vermeniz mümkün mü? Onlar, sarıldıklarında sizi hissetmek istiyorlar! Kollarını boşluğa dolamak değil!

        6

        KÜÇÜK GÖĞÜS

        Eğer size gerçekten aşıkşa göğüs boyutlarınızla çok da ilgilenmeyecektir. Hem küçük göğüsün bel sağlığı açısından da avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.