Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal'dan Emre Belözoğlu ve Ferdi Kadıoğlu açıklamaları - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederken teknik direktör Ersun Yanal maç sonrasında açıklamalar yaptı. Yanal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "Bu sezon bireysel hatadan yediğimiz yedinci gol. Bu deplasman ve bundan sonraki deplasmanlar oldukça zor geçecek. Oldukça dirençli ve karşılık veren takımlar oldu. İdeal oyuncularımızın performanslarını yükseltmekle uğraşıyoruz"

        "Oyuncuların performansı arttıkça daha iyi olacağız. Birkaç kaybımız vardı. 70. dakikaya kadar tamam ama sonrasında daha iyi oynamalıydık. Bunu sonuca bağlayarak bitirmek özgüven açısından iyi oldu."

        "Aramıza katılacak oyuncularla birlikte yolumuza daha güçlü devam edeceğiz"

        REKLAM

        "EMRE BELÖZOĞLU ÖZEL BİR OYUNCU"

        "Emre özel bir oyuncu, özel bir karakter. Fenerbahçe'yekatkısı olacağı alanlarda çıkıp işini yapan bir oyuncu. Takımın belli bir gücü var, çalışarak bunu daha yukarı çekmeye çalışıyoruz ancak Emre'yi de daha doğru kullanınca daha da iyi olacak"

        "FENERBAHÇE'DE OLMAK VE OYNAMAK CİDDİ BİR HAZIRLIK GEREKTİRİR"

        "Fenerbahçe'de olmak ve oynamak ciddi bir hazırlık gerektirir. Bunun en önemli aşaması ise takımın ahengine uyum sağlamayı gerektirir. Fenerbahçe'nin takım mühendisliğinde hem oyuncuların takım üzerindeki performansını hem de bizim gözlemlerimiz değerlendirilmeli. Ferdi genç bir oyuncu kullanacağız, oynatacağız. Onun hakkında CV'si yeterli değil gibi yorumlar yapmak doğru değil."

        BASIN TOPLANTISI

        Yanal, Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyun öncesinde yaptığı kısa değerlendirmede deplasmandaki maçların zorlu geçeceğini takımına anlattığını söyledi.

        Yanal, 70. dakikaya kadar oyunun her türlü kontrolünü sağladıklarını belirterek, "Rahat oynadık. Çok fazla pozisyon üretemesek deoyunun gidişatını belirleyen olduk. 2-0'dan sonra bu oyunu biraz geriye düşürdük. Katılan oyuncularımız ve gelecek olanlar var. Onlarla birlikte gelişerek devam ediyoruz. Kazanmak önemliydi. Bugün bu kazanmayı sağlayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hepsi bu kazanmamın öz güveniyle bir adım daha öne çıkarak yüksek hedefimize doğru çıkıyor." diye konuştu.

        Bir gazetecinin gelecek hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçına ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine sahada sadece futbolun konuşulması gerektiğini vurgulayan Yanal, şöyle devam etti:

        "Futbolun kazanacağı bir maç olsun. Futbol dışında bir şey konuşulmasın, sadece futbol konuşulsun. Kimse kimseye saldırmasın ve laf söylemesin. Kimse kimsenin arkasından konuşmasın. İşimiz futbol. Umarım da öyle olacaktır."

        Yanal rakiplerinin kendilerini iyi ağırladığını ve güzel bir maçın ortaya çıktığını sözlerine ekledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ