Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Ersun Yanal'dan flaş açıklama! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Sezona Şampiyonlar Ligi'nden elenerek başlayan Fenerbahçe, lige de kötü bir giriş yapmış ve ilk 4 haftada 3 mağlubiyet yaşamıştı. Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek yara saran sarı-lacivertliler sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'e 4-1 kaybetmiş ve ardından Beşiktaş'la evinde 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, ligin 7. haftasında Çaykur Rizespor'a da 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Cocu yönetimindeki 10. resmi maçında 6. mağlubiyetini aldı.

        2

        Ali Koç, Rizespor deplasmanında taraftarın yanına giderek onlardan özür diledi ve "Öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiğimiz eziyetten dolayı özür diliyorum.Dediğiniz gibi bu kutsal forma herkese nasip olmaz. Bunlar o formanın ağırlığının farkında değiller. Sabredin de demiyorum size. Mahcubum, özür dilerim." demişti.

        3

        Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen Ersun Yanal, "Comolli ile çalışmam" ya da Fenerbahçe hakkında "yakın çevresine" yaptığı iddia edilen açıklamaları yalanladı.

        4

        Sporx'te yer alan habere göre Fenerbahçe hakkında hiçbir açıklamada bulunmayacağını ifade eden Ersun Yanal, "Kulübümüzün içinde bulunduğu böylesine hassas bir süreçte tarafımdan hiçbir konuda sözlü ya da yazılı beyan ve açıklama olmamıştır, olmayacaktır" dedi.

        5

        Ersun Yanal'ın yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den söz ederken, "Kulübümüzün" ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

        6

        HERKES YANAL DİYORDU ANCAK...

        Öte yandan Milliyet'in haberine göre teknik direktör konusundaki esas karar bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirlenecek. Sarı-lacivertli yöneticilerin, taraftarın aksine Ersun Yanal ismine sıcak bakmadığı öğrenildi.

        7

        Fenerbahçe'den ayrılırken yerli futbolcularla sorunlar yaşayan Ersun Yanal'ın, tekrar Samandıra'ya dönmesinin sağlıklı bir karar olmadığını düşünen yöneticilerin tercihinin yeniden yabancı hoca olduğu kaydedildi.

        8

        Başkan Koç'un bugünkü toplantıda yönetici arkadaşlarındna tek tek görüş alacağı, Cocu'nun sözleşmesinden doğan hakları da masaya yatıracağı belirtildi.

        9

        Cocu'nun gidişi hemen hemen kesinleşirken asıl problemin Damien Comolli olduğu ifade edildi. Fransız sportif direktörün göreve geldiği günden bu yana aldığı kararların ve transfer politikasının, yönetimin büyük kesiminde tepki topladığı bildirildi.

        10

        Yöneticilerin bugün Comolli problemini de başkan Koç'un önüne yatırması bekleniyor. Comolli'nin kötü gidişattan kendisine pay çıkarmaması ve suçu sürekli başkasına atmasının yöneticiler arasında rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

        11

        Comolli'nin şu an için gönderilmesinin düşük ihtimal olduğu ancak sarı-lacivertli yönetimin, Comolli'ye güvenini tamamen kaybettiği bildirildi.

        12

        Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, "Duyumlarıma göre Fenerbahçe'de bu hafta değişim olacak. Sanırım milli arayı beklemeyecekler. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın dışında bir aday daha var sanırım." diye konuşmuştu.

        13

        Şansal Büyüka ayrıca "Aykut Kocaman, Ali Koç ve Damien Comolli ile yaptığı görüşmede 3 transferle şampiyon olacağını söylemiş. Ali Koç bundan etkilenmiş ama seyirciye verilmiş bir söz olduğu için devam edilemedi." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ