Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Müftülüğü tarafından Camii Kebir’de 15 Temmuz şehitleri ve bütün şühedânın ruhlarına ithaf edilmek üzere Mevlidi Şerif okundu.

        Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan programda mevlidi şerif okundu ve salavatlar getirildi. İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin, günün anlam ve önemine dair kısa bir konuşmanın ardından şehitlerin ruhları için Erzincan'da okunan hatmi şerif'lerin ve okunan mevlidi şerif'in duasını yaptı. Okunan Kur’anı Kerim, Mevlidi Şerif ve Salavatı Şerif’leri şehitlerin ruhlarına ithaf etti. Program esnasında il protokolü de camide hazır bulundu. Geniş bir cemaatin katılımıyla program gerçekleşti.

        Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Erzincan Valiliği nezdinde Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü cemaate ikramlarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler