Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY’nin medya yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan tarihçiyazar Talha Uğurluel, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

        FETÖ/PDY'ye ait Erzincan'da yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul'daki evinde gözaltına alınan tarihçiyazar Talha Uğurluel, soruşturmanın yürütüldüğü Erzincan'a getirildi. Burada Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Uğurluel, ifadesi için İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne sevk edildi. Uğurluel, daha sonra ise Erzincan Adliyesine sevk edildi.

        FETÖ üyesi olmak suçundan hakkında açılan davada hakim karşısına çıkan tarihçiyazar Talha Uğurluel, mahkemece tutuklandı. Adliye çıkışında basın mensuplarının “FETÖ toplantılarına katıldınız mı ?” sorusuna “Hepsi yalan” cevabını veren Uğurluel, “Neden gözaltına alındınız ?” sorusu üzerine ise “Kudüs kitabını yazdığım için” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler