Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Üzümlü, Tercan, Çayırlı, Otlukbeli ilçeleri ve Kargın ile Mercan beldelerinin yeni belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Vali Arslantaş göreve başlayan Üzümlü’nün yeni Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı, Tercan ilçesine bağlı Kargın Beldesinin yeni Belediye Başkanı Zafer Kaya ve Mercan Beldesinin yeni Belediye Başkanı Bayram Bilici’yi, Tercan’ın yeni Belediye Başkanı Lokman Gültekin’i, Çayırlı’nın yeni Belediye Başkanı Atınç Bahadır’ı ve Otlukbeli’nin yeni Belediye Başkanı Yusuf Tektaş’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

        Ziyaretlerinde ilçe ve beldelerinin yeni belediye başkanlarını tebrik eden Vali Arslantaş, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

        Vali Ali Arslantaş’ı Üzümlü, Tercan, Çayırlı, Otlukbeli ilçe ve beldelerinde ağırlayan yeni belediye başkanları ise Vali Arslantaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

        Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçe ve beldelerinin yeni belediye başkanları Vali Arslantaş ile ilçe ve beldelerde yürütülmesi planlanan yatırımlara yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretlerinde Vali Arslantaş’a Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca, Çayırlı Kaymakamı Ömer Büyükergene ve Otlukbeli Kaymakamı Ramazan Polat eşlik etti.

        Ziyaretlerin ardından Vali Ali Arslantaş, huzur ve güven ortamı içerisinde ilçe ve beldelerde hızlı bir gelişme ortamı oluşturulmasını temenni etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler