Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bulut, görevini FenEdebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü, Botanik Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Etem Osma’ya devretti.

        Görev değişimi dolayısıyla Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde görev devirteslim töreni düzenlendi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Halim Ferit Bayata ve Yüksekokul akademik ve idari personelinin de hazır bulunduğu devirteslim töreninde, Dr. Öğr. Üyesi Bulut’a görev süresince Kemah Meslek Yüksekokuluna bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Görevlerin bayrak yarışı, aslolanın kurumların baki kalması ve görev bayrağını daha ileriye ve yükseğe taşımak olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Levent, görevi devralan Doç. Dr. Etem Osma’ya da yeni görevinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından karşılıklı plaket ve çiçek takdiminde bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler