Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Coşkun MENEK/ERZİNCAN, (DHA)ERZİNCAN'ın Kemaliye ilçesinde 4 gün önce kaybolan, dronla kayalıklarda mahsur kaldığı belirlenen keçi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

        Kemaliye ilçesine bağlı Apçağa köyünde Nuri Oğurlu'ya ait keçi 4 gün önce kayboldu. Keçisini bulamayan Oğurlu, Kaymakam Murat Atıcı'dan yardım istedi. Kaymakam Atıcı'nın talimatıyla keçinin bulunması için dron kaldırıldı. Kayalık bir arazide, dronun tespit ettiği keçiyi kurtarmak için Erzincan AFAD ekipleri harekete geçti. Ekiplerin 2 saatlik çalışması sonunda günlerdir aç ve susuz kalan keçi, bulunduğu yerden halat yardımıyla kurtarıldı. Kaymakam Murat Atıcı, keçiyi sahibi Nuri Oğurlu'ya teslim ederek, kurtarma ekibine de teşekkür belgesi verdi. DHA-Genel Türkiye-Erzincan / Kemaliye Coşkun MENEK

        2020-07-28 14:26:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler