Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Coşkun MENEK/ ERZİNCAN, (DHA)ERZİNCAN´ın Kemaliye ilçesinde piknik yapmak için çıktığı dağlık arazide yüksekten düşerek ayağı kırılan Şaban Özmen (44) ile oğlu Şeref Özmen (16) askeri helikopterle kurtarıldı.

        Olay, dün sabah saatlerinde Kemaliye ilçesi Aşağımutlu köyü yakınlarında meydana geldi. Tatil için köylerine gelen 6 kişi piknik yapmak için Değirmendere Mezrası Gökseki Boğazı Koşan Deresi mevkine gitti. Piknik sonrası 4 kişi köye dönerken, Şaban Özmen ve oğlu Şeref Özmen dağlık arazide gezmeye çıktı. Akşam saatlerinde köye dönmeyen 2 kişi için arama çalışması başlatan köylüler, kayıplara ulaşamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirdiler. Bölgeye çok sayıda AFAD, UMKE, jandarma ekipleri sevk edildi. Kayıp baba oğula gece saatlerinde ulaşıldı. Baba Şaban Özmen'in bacağında kırık olduğunu tespit eden sağlık ekipleri, arazi şartları nedeniyle Sağlık Bakanlığı´na ait ambulans helikopter istedi. Kısa zamanda olay yerine ulaşan ambulans helikopter, kayalık arazi nedeniyle iniş yapamayınca devreye askeri helikopter girdi. Sabah saatlerinde bölgeye ulaşan askeri helikopter yaralı kişi ve oğlunu alarak Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne ulaştırdı.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Erzincan / Merkez Coşkun MENEK

        2020-08-10 14:06:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler