Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan’ın İliç ilçesinde 1520 Haziran 2021 tarihleri arasında kaymakamlığın koordinesinde “Çağrılı Fotoğraf Maratonu” düzenlenecek.

        Konuya ilişkin İliç Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Erzincan'ın turizmde parlayan yıldızı İliç ilçemizin tanıtılmasına katkı sağlamak, ilçemizin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin tanıtımını yapmak; ayrıca İliç’de yaşayan insanların fotoğraf sanatına ilgi duymasına, sanatsal faaliyetlere katılımın arttırılması ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmak, fotoğraf sanatı aracılığı ile İliç sınırları içerisinde var olan tarihi yapıları ve somut ve somut olmayan kültürel mirasını belgeleyerek, kente ait bir görsel bellek oluşturmak için Ulusal ve Uluslarası fotoğraf yarışmalarında birçok ödül almış 20 fotoğrafçı İliç’te ağırlanacaktır” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler