Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Valiliğinden yazılı bir açıklama yapılarak bu hafta sonu yapılacak olan "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021YKS)" saatlerinde vatandaşların gürültü kirliliği yapmamaları istendi.

        Yapılan açıklamada, “T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ülke genelinde yapılacak olan "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021YKS)" 26 Haziran 2021 Cumartesi ve 27 Haziran 2021 Pazar günü ilimizde ekte belirtilen sınav binalarında gerçekleştirilecektir. Sınav yapılacak binaların yakınında sınav süresince otoların klakson çalmaları, ambulans, itfaiye araçlarının sirenlerinin çalışması, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılması, düğün, asker uğurlama vs. konvoylarının oluşturulması, bina yıkım ve hafriyat çalışmaları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültünün yapılmaması gerekmektedir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler