Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN'da KPSS'ye girmek için evden çıkan Feyzanur Gökçe, asansörde mahsur kaldı. Cep telefonu yanında olmadığı için kimseye de haber veremeyen Gökçe, geç kaldığı için sınava alınmadı.

        Feyzanur Gökçe, sabah saatlerinde, Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Caddesi'ndeki Akçaylar Apartmanı'nda asansörde mahsur kaldı. Durumu fark eden komşularının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. KPSS'ye gideceği için yanına cep telefonu almayan Gökçe, yaklaşık bir saat asansörde mahsur kaldı. Ekipler tarafından kurtarılan ve özel bir okulda öğretmenlik yapan Feyzunar Gökçe'yi, sınava gireceği Mesleki ve Teknik Anadou Lisesi'ne de itfaiye ekipleri götürdü. Ancak çok geç kaldığı için sınava alınmayan Gökçe, üzüntüyle evine geri döndü. FOTOĞRAFDHA-Genel Türkiye-Erzincan / Merkez Faruk CANBABA

        2021-08-01 17:11:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler