Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Valisi Mehmet Makas, İliç’e bağlı Sütlüce ve Büyük Geyran köy yolunda yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

        Yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen ve iş makinelerini kullanan Vali Makas, Erzincan’da en ücra köylere kadar devletin ulaşım, alt yapı ve üst yapı hizmeti ulaştırdığını hatırlatarak, devlet olarak ister şehir merkezinde olsun ister ilçede veya belde de olsun yada köylerimizde olsun her zaman vatandaşlarımızın yaşamlarını daha iyi bir hale getirmek için çalışmaya devam edileceğini söyledi.

        Vali Makas, köy ziyaretlerinin yanı sıra; İliç ilçe merkezinde İliç Belediyesi tarafından temeli atılan iş merkezi binası inşaatında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler