Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Faruk CANBABA/ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN Valisi Mehmet Makas, 'Haydi Gençler Aşıya' kampanyasıyla, özellikle gençlerin bulunduğu kafelerde, Covid-19 aşısı için ikna çalışmaları yapıyor. Aşı olanlara kafelerde indirim uygulanacak.

        Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ile Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği desteğiyle Covid-19 ile mücadelede, 16 ile 30 yaşları arası gençleri aşıya teşvik etmek amacıyla 'Haydi Gençler Aşıya' kampanyası başlatıldı. Kampanyada aşı kartını gösteren kişiye kafelerde yüzde 25 indirim uygulanacak. Vali Mehmet Makas, kent merkezinde aşı çadırlarını gezip, bazı kafelere giderek afiş astı ve iş yerlerindeki gençlerle sohbet etti.

        Erzincan´da, dün itibarıyla birinci doz aşılamada yüzde 65´i geçerek, turuncu kategoriden sarı kategoriye geçildiğini belirten Vali Mehmet Makas, "Asıl hedefimiz ilimizi mavi kategorideki iller arasına ulaştırmak. Bu hedefe ulaşmak ve herhangi bir kısıtlamayla karşı karşıya kalmamak için özellikle gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın aşı olması için çalışıyoruz" diye konuştu.FOTOĞRAFDHA-Genel Türkiye-Erzincan / Merkez Faruk CANBABA

        2021-08-12 12:36:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler