Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde yaşayan Ahıska Türklerinden Milli güreşçi Elvira Kamaloğlu Rusya'da düzenlenen 2021 Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda kadınlarda 57 kiloda Dünya 3’üncüsü oldu. Rektör Levent, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan ve aynı zamanda EBYÜ öğrencisi olan Elvira Kamaloğlu’nu ağırladı.

        Rusya’da 1622 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenen 2021 Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda ÜEBYÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Elvira Kamaloğlu kadınlar güreşte (57kg) dünya 3. olarak bronz madalya kazandı.

        Milli sporcu Elvira Kamaloğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat ve antrenör Habib Halepli ile birlikte Rektör Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Levent, Elvira Kamaloğlu’nun başarısı ile gurur duyduğu ifade ederek, ”Bu gururu ve heyecanı bizlere yaşatan öğrencimizi canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

        Ziyaret, hediye takdimi ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler