Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Barosu, pandemi süresinde ara verdiği meslek içi eğitim seminerleri yerine baro yayınlarına ağırlık vererek 11 adet kitabın daha basımını gerçekleştirdi.

        Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, “Meslektaşlarımızın mesleki ve kişisel eğitimine verdiğimiz önemin gereği olarak, 11 adet kitabın basımını gerçekleştirdik. Amacımız meslektaşlarımıza geçmiş yıllara nazaran daha fazla katkı sağlayabilmektir. Basımını gerçekleştirdiğimiz eserler;

        1 Rüsvet, zimmetirtikâp görevi kötüye kullanma

        2 Tapu iptali ve tescil davaları

        3 Malvarlığına karşı suçlar

        4 İmar kanunu 18. Madde uygulamaları, itiraz ve dava yolları

        5 Destekten yoksun kalma tazminatı hesaplama yöntemleri

        6 Avukatın özel kitabı

        7 Ecrimisil, önalım ve zorunlu geçit hakkı davaları

        8 İhtiyati haciz

        9 İtirazın iptali davası ile tahsil davası

        10 İstihkak davaları

        11 Şikayet

        12 aylık süre içerisinde, 44 adet kitabın basımını gerçekleştirerek meslektaşlarımıza dağıtmış oluyoruz. Erzincan Barosu'nu, sahip olduğu onurlu ve saygın yerinden daha ilerilere taşımak amacıyla var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam etmekteyiz. Samimiyetle belirtmeliyiz ki; tüm meslektaşlarımız ile birlikte Erzincan Barosu’nu ülkemizin örnek barolarından biri haline getirmenin vicdanı rahatlığı ve haklı gururu içerisindeyiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın temınatıdır. Eserlerin faydalı olmasını diler, emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler