Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün katılımlarıyla, Erzincan Lisesi Konferans salonunda 20212022 eğitim Öğretim Yılı sene başı Psikolojik Danışmanlar Toplantısı yapıldı.

        Toplantıda açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Erzincan’da Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (PDR) faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak, PDR faaliyetlerinin okullar için vazgeçilmez olduğunu belirtti. Milli Eğitim Müdürü Gün, pandemi sonrası okulların tam olarak açılmasıyla birlikte eğitim öğretim faaliyetlerine hız kesmeden devam edileceğini, bu süreçte okul psikolojik danışmanlarına büyük görevler düştüğünü ifade etti.

        Öte yandan mesleki eğitim ve meslek liselerinin önemine değinen Gün, “Özellikle LGS sonrası yönlendirmelerde ortaokullarda görev yapan psikolojik danışmanlarımızın yapacağı öğrenci ve veli görüşmeleri sürece katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler