Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erkekler Voleybol Birinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 3. hafta mücadelesinde Malatya Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

        Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Palandökenli voleybolcular karşılaşmayı 31 kazandı. Karşılamaya iki takım da etkili ve istekli başladı. İyi başladığı setin sonunu da iyi oynayan mavibeyazlılar, ilk seti 2516 kazandı ve 10 öne geçti. Palandöken Belediyespor, ilk setteki üstün oyununu ikinci sete de yansıtsa da file önünde rakibini durduramayan ve orta oyunlarla skor üretemeyen mavibeyazlılar ikinci seti 2025 kaybetti. 11. Üçüncü set kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Daha az hata yapanın kazanacağı seti iyi oynayan ve 2518 kazanan Palandökenli voleybolcular durumu 21 getirdi. Son sette fırtına gibi esen Palandöken Belediyespor’un voleybolcuları karşılaşmayı 2518 kazanarak 3 1 galip ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler