Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mobbing ile Mücadele Derneği Erzurum İl Temsilciliği Başkanı Jale Hülya Alcan ve yönetim kurulu üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

        Dernek Başkanı Jale Alcan, Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya 410 Şubat Mobbing Farkındalığı haftası hakkında bilgi verdi. Mobbing derneğinin 2010 yılında Ankara’da kurulduğunu ifade eden Alcan, derneğin kurulduğu günden beri Türkiye’nin her yerinde Mobbing’le mücadele ettiğini söyledi.

        Jale Alcan: “Çalışanların Mobbing’e uğramaması için çaba sarf edip elimizden geldikçe yardım etmeye çalışıyoruz. 2010 yılından günümüze kadar şehirlerde Mobbing farkındalık eğitimi vermeye devam ediyoruz. İlk defa bu yıl 4 10 Şubat’ı Mobbing Haftası olarak ilan ettik. Mobbing ile Mücadele Derneği olarak Atatürk Üniversitesinde Mobbing’in seçmeli ders olarak okutmasında büyük emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

        Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise 4 10 Şubat tarihinin Mobbing Haftası ilan edilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Mobbing ile Mücadele Derneğine üniversite yönetimi olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Üniversitemizde çalışanlarımıza Mobbing uygulanmaması konusunda oldukça titiz ve dikkatli davranıyoruz. 20172018 eğitim öğretim yılından itibaren Türkiye'de ilk defa Mobbing'i seçmeli ders olarak okutmaya karar verdik. Biz Mobbing'i bir insan hakkı ihlali olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler