Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen programda Dadaşlarla buluştu.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i kürsüye çıkararak, “Mehmet Sekmen Beyle yol arkadaşlığımız bundan onlarca yıl öncesine dayanıyor” dedi.

        Devlet Başkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen ile ilgili sözlerini şöyle tamamladı: “İstanbul’da Belde Belediye Başkanlığı, İlçe Belediye Başkanlıklarından, teşkilatlardaki birlikte çalışmalarımızdan ve bugünlere gelen bir yolculuk İnşallah ikinci dönemde Erzurum’da tekrar Büyükşehir’i alarak yola devam edeceğiz. Hizmetlere devam edeceğiz. Hayırlı olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler