Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Pasinler İtfaiye Grup Amirliği ekipleri öğrencilere "Yangından korunma ve depremden korunma" konulu eğitim vermeye devam ediyor.

        Pasinler Sebahattin Eryurt anaokulu öğrencilerine itfaiye mesleği tanıtımı, yangın halinde yapılması gerekenler ve deprem anında yapılması gerekenler konulu eğitim verildi. İtfaiye eğitmenleri çocuklara itfaiyecilik mesleği, yangın, yangına ilk müdahale, yangından korunma yolları, yangın sırasında doğru tahliye gibi konularda görselleri de içeren eğitimler verdi.

        Pasinler İtfaiye Grup Amirliği ekipleri 20182019 eğitim ve öğretim yılı içerisinde ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı mahalle okullarında da eğitimlerini vermeye devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler