Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti 21.olağan genel kurulu yapıldı.

        Cemiyet merkezinde yapılan genel kurulun açılışında konuşan Başkan Feridun Fazıl Özsoy, 2016 yılındaki genel kurulda göreve gelen yönetim kurulunun 3 yılda önemli görevler yaptığını belirterek, takdirin genel kurulun olduğunu söyledi.

        Özsoy, “100. Yılını coşkuyla kutladığımız Erzurum Kongresinin yıldönümü kutlu olsun Büyük kahramanlık örneklerinin yaşandığı Erzurum Kongresi Türk Tarihinin köşe taşlarından birisidir ve kongrede alınan kararlarla Cumhuriyetin temelleri bu kentte atılmıştır. Ünlü tarihçi İlber Ortaylı’nın deyimiyle Erzurum, Anadolu’da o dönemin başkenti konumundadır. Kongreye büyük katkı veren Albayrak gibi gazeteyi bünyesinde barındıran Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler