Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Henbolda il birincisi oldu.

        Hentbol Genç Kızlar İl Şampiyonasında büyük başarılara imza atan Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi henbolda grup maçlarını yenilgisiz alırken yarı finale kalmaya hak kazandı. Yarı finalde Nene Hatun Kız Lisesini yenerek finale kaldı. Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi final maçında ise Erzurum Lisesi ile karşılaştı.

        Erzurum Aziziye Spor salonunda oynanan final maçında üstünlüğünü maçın başından sonuna kadar sürdüren Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erzurum Lisesini 187 yenerek Hentbol Genç kızlarda İl birincisi oldu.

        İl birincisi olan Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Oltuluların guru oldu. Okul Müdürü Orhan Sözen, “İlçemizi ilimizde başarı ile temsil ettiler, öğretmen ve öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum.” Dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler