Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oltu Belediyesi toplu taşıma araçlarını ve iş yerlerini dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

        Oltu’da toplu taşımacılık yapan minibüsleri, köy servislerini ve iş yerlerini, apartman boşluklarını dezenfekte ediyorlar. Belediyenin yapmış olduğu dezenfekte çalışmaları vatandaşlar tarafından taktirle karşılanıyor.

        Servis şoförü Hamit Alada, “Korona virüsünden dolayı araçlarımızı dezenfektesini yaptırıyoruz. Tedbirimizi elden bırakmıyoruz, sağlık her zaman ön planda” dedi.

        Olur Ormanağzı köyünde Oltu’ya servisçilik yapan Mahmut Altan ise, “Bu korona virüsü çıktıktan sonra sağ olsun Oltu Belediye Başkanımız araçlarımızı dezenfekte yaptırmak için görevlendirdiği ekipler bütün minibüsleri dezenfekte yaptılar. Bundan dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum inşallah bütün ilçelerde aynı uygulama yapılır ve bizlerde bu sıkıntıdan bir an önce kurtuluruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler