Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salih TEKİNZafer KUMRU/ERZURUM, (DHA)ERZURUM merkez Yakutiye ilçesinde mahalle arasındaki hurdalıkta çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

        Merkez Yakutiye İlçesi Mahallebaşı semtindeki Ceylanoğlu Aile Sağlık Merkezi'nin hemen yanında bulunan hurdalıkta, saat 10.30 sıralarında yangın çıktı. Yanında iş yerleri de bulunan hurdalıktaki yangına Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait 4 araç, çok sayıda ekiple müdahale etti. Polis ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı yangına, itfaiye görevlileri köpük ve su sıktı. Çatıları da söken itfaiye ekipleri yanıgını kontrol altına alarak söndürdü.

        Görevliler, daha sonra hurdalığın yanındaki iş yerlerini kontrol ederek, yangının buralara sıçrayıp, sıçramadığını kontrol etti. 

        Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Erzurum / Merkez Salih TEKİN

        2020-07-07 12:24:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler