Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dualarımız, yüreğimiz, canımız ve tüm varlığımızla, Tek Millet, İki Devlet paydasında gönlümüzü buluşturduğumuz Kardeş Azerbaycan’ın yanındayız. Azerbaycanlı şehitleri rahmetle anıyor, yaralılara acil şifa diliyor, saldırgan Ermenistan’ı lanetliyoruz. ‘ dedi.

        Aydemir’in Mesajı

        Milletvekili Aydemir, Milli şairimiz Akif’imizin imanlı ifadesiyle; ‘Değil mi cephemizin sinesinde iman bir/Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir/Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz/Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz’ diyor; kardeş Azerbaycan’ın haklı davasına yüreğimizi adıyoruz. ‘ mesajını verdi.

        Tek Millet, İki Devlet

        Milletvekili Aydemir, tek millet, iki devlet hakikatini, ‘Azerbaycan/Menim aşgım, menim andım, menim anam!/Biz ikimiz bir torpağıg/Men de senin bir parçanam/Ey gudretim, ey şöhretim? Sensiz menim ne gıymetim?/ Dünen varıg, bugün varıg’ dizeleriyle vurgulayan Bahtiyar Vahapzade’nin hissiyatını paylaşıyor, Kazım Karabekir’in torunları olarak Azerbaycanla kardeşlik yoluna başımızı koyuyoruz. ‘ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler