Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat AYDIN/OLTU(Erzurum), (DHA)ERZURUM´un Oltu içesinde mahalle muhtarları ve bir grup esnaf, yangın ihbarı yaparak çağırdıkları itfaiye ekiplerinin `İtfaiyecilik Haftasını´ kutladı ve çiçek verdi.

        Oltu Halitpaşa, Şehitler, Aslanpaşa Mahalle muhtarları ve Oltu Çarşıbaşı esnafı plastik kasaları ateşe verdikten sonra itfaiyeye yangın ihbarında bulundu. Çarşıbaşı´ndaki yangın ihbarına gelen itfaiye ekiplerine muhtarlar ve esnaf sürpriz yaparak alkışlamaya başladı. Şehitler Mahallesi Muhtarı Gürbüz Vural itfaiye erine çiçek vererek itfaiye haftasını kutladı. Vural, İtfaiye Haftası nedeniyle ilçede görev yapan Erzurum Büyükşehir itfaiye ekiplerine sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Vural, "Onlar bizim kahramanlarımız" derken, Halitpaşa Mahalle Muhtarı Orhan Kul ise "Dünyanın en zor işinde gönül rızasıyla çalışan, tek amacı insan hayatını kurtarmak olan tüm itfaiyecilerimizin İtfaiyecilik Haftası kutlu olsun" dedi.DHA-Genel Türkiye-Erzurum / Oltu Murat AYDIN

        2020-10-03 09:22:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler