Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salih TEKİN/ERZURUM, (DHA)ERZURUM Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü kavşağında, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 11.00 sıralarında, Rektörlük kavşağında meydana geldi. Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi yönünden şehir merkezine giden Cihanşah Kahriman yönetimindeki 04 DC 546 plakalı hafif ticari araç ile şehir merkezi yönünden gelen İrfan Çoğul'un kullandığı 34 BGZ 148 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı. Hafif ticari aracın devrildiği kazada yaralanan 3 kişiye, ihbarla gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Sürücü Cihanşah Kahriman ile yanında yolcu olarak bulunan kişi, ambulansta yapılan müdahalenin ardından hastaneye götürülürken, parmaklarından yaralanan diğer sürücü İrfan Çoğul'a kaza yerinde pansuman yapıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yolda araçların kaldırılmasının ardından trafik akışına izin verildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Erzurum / Merkez Salih TEKİN

        2021-03-04 14:05:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler