Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenkaya’da büyük coşkuyla kutlandı.

        Kutlamalar sabah saat 09.45’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Vural tarafından Hükümet meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Kutlama programı Hükümet Meydanında devam etti. Burada çeşitli etkinliklerle öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük coşku ve heyecanla gösterilerini sunarak kutladırlar. Günün anlam ve önemini belirtir konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Vural yaptı. Programda şiirler okundu halaylar çekildi ve öğrenciler çeşitli gösterilerini sundu.

        Öğrenciler tarafından Şenkaya Kaymakamı Malik Çalışır ve İlçe Belediye Başkanı Yavuz Bedir’e öğrenciler tarafından bayrak verildi. Okullar arası günün anlam ve önemi ile ilgili düzenlenen resim şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler