Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Eski Premier Lig yıldızı Gabriel Agbonlahor'un acı günü! Instagram hesabından duyurdu! - Futbol Haberleri
        1

        Eski Premier Lig yıldızı Gabriel Agbonlahor, 11 yaşındaki yeğeninin hayatını kaybetmesiyle ilgili yürek burkan haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

        2

        Gabriel Agbonlahor'un 11 yaşındaki yeğeni Jayla, dejeneratif bir beyin bozukluğu ile mücadele ediyordu. Küçük kız konuşamıyor, yürüyemiyor ve normal yemek yiyemiyordu.

        3

        Gabriel Agbonlahor, Jayla'nın midesindeki gıda tüpünden beslendiğini söylemişti. Yeğeninin vefat haberini paylaşan ünlü futbolcu, sonrasında kardeşiyle bir paylaşım yaparak altına, "Büyük abim ve Louise, tanıdığım en güçlü ebeveynlersiniz. Jayla size yukarıdan gülümserken, önünüzde harika bir gelecek var. Tüm nazik sözleriniz için teşekkür ederim, bu onlara çok yardımcı oldu!" notunu düştü.

        4

        Eski Premier Lig yıldızı Gabriel Agbonlahor, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderiye şu notu düştü; "Mekanın cennet olsun güzel yeğenim prenses Jayla. Bu acımasız dünyada yeterince acı çektin! Seni seviyorum ve pek çok insan seni her zaman sevecek! Bugün seni son nefesini verirken izlemek beni mahvetti. Yakında tekrar buluşacağız!"

        5

        Gabriel Agbonlahor'un yayınladığı gönderi...

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ