Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR, (DHA)ESKİŞEHİR'de, polis ekiplerince organize suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Silindir' operasyonunda, 30 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentteki eğlence mekanlarına koruma ve güvenlik hizmeti sağlama adı altında organize suç örgütü kurduğu tespit edilen 30 şüpheliye yönelik 'Silindir' operasyonu düzenledi. Özel harekat ekiplerinin de yer aldığı ve 250 polisin katıldığı operasyonda, evlerine baskın yapılan 30 şüpheli gözaltına alındı. Evlerdeki aramalarda 7 silah, 259 gram metamfetamin, 46 gram esrar, 13 gram Afyon sakızı ele geçirildi.

        Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada şüphelilerin; barlar sokağındaki elektrikli testereli kavga dahil 'tehdit', 'yağma', 'ateşli silahla yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'uyuşturucu madde ticareti', 'mala zarar verme', 'hakaret', 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması', 'suça azmettirme', 'suç üstlenme' gibi çok sayıda suça karıştıkları tespit edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri için emniyete götürüldü.

        Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun videokonferans ile bağlanıp bilgi aldığı operasyonun, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar tarafından bizzat yönetildiğini açıkladı. Soruşturma sürüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Eskişehir

        2022-12-07 10:38:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler