Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - İstanbul Eserler Belediyesinin "Gezici Çizgi Roman ve Karikatür Kütüphanesi" yıl sonuna kadar Sivrihisar ilçesinde bulunacak.

        Esenler Belediyesinin binlerce kitap ve defterle yollara düşen "Gezici Çizgi Roman ve Karikatür Kütüphanesi" olan "Okur Gezer", Sivrihisar ilçesindeki öğrencilere ücretsiz materyal desteği sağlayıp, okumayı ve yazmayı, çizmeyi ve sanata ulaşmayı sağlayacak.

        Yıl sonuna dek Sivrihisar'da hizmet verecek olan Okur Gezer'i ilçeye bağlı kırsal mahalleleri gezdikten sonra Sivrihisar Meydanı'nda halka açık hizmet vererek son durağına uğurlanacak.

        Programlar boyunca 7 binden fazla öğrenci ve yakınının hizmet alacağı otobüs, sanatseverleri çizgi romanın eğlenceli dünyasına götürürken hem öğrencilere hem vatandaşlara çay içip sohbet edebilecekleri sıcak atmosferi de sağlayacak.

        Tamamen ücretsiz hizmet veren Okur Gezer, raflarındaki Küçük Prens'ten Red Kit'e, Teksas'tan Death Note'a kadar binlerce çizgi romanı da sevenleriyle buluşturacak.​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler