Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde mevlit okutuldu.

        Sarıcakaya İlçe Kaymakamlığı ve Sarıcakaya Belediyesi tarafından, 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde devletin bütünlüğünü ve iradesini korumak adına sokaklara dökülen ve hainlerin açtığı ateş sonucu şehit olan polis, asker ve vatandaşlar için Mevlidi Şerif okutuldu. Öğle namazını müteakiben Bilal Habeşi Camii'nde okunan mevlide Sarıcakaya Kaymakamı Recep Aydın, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve vatandaşlar katıldı.

        15 Temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden demokrasi şehitleri dualarla anılırken, namaz sonrası da ilçe sakinlerine Belediye Düğün Davet Salonu ve Park Kahvesi Bahçesinde yemek ikramı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler