Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversitesanayi iş birliği kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli bir protokole imza attı.

        Sanayi ile üniversitenin birbirini tanıması ve iş birliğinin arttırılması için protokol çerçevesinde bir araya gelen taraflar, ortak çalışmaları planlayarak faaliyetlerin takibine yönelik bir iş birliği planı hazırladı. Protokol kapsamında konu başlıklarının karar verildiği toplantıda protokol ekibi de oluşturuldu. Üniversitesanayi iş birliğinin önemini vurgulayan EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli “Bu protokolle orta ve uzun vadede üniversitedeki bilgi birikiminden yararlanmak suretiyle sanayinin inovasyon ve katma değeri yüksek ürünlerin üretimlerine geçiş yapmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Eskişehir’de son zamanlarda güzel gelişmeler oluyor. Gerçekleştirdiğimiz bu iş birlikleri sayesinde Eskişehir ve ülkemize büyük katkılar sağlayacağız” dedi.

        Üniversitesanayi iş birliği adına imzalanan protokolün önemine değinen Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak ise “Üniversitenin imkanlarını sanayiye açarak il sanayisinin gelişmesine katkıda bulunabilirsek mutlu oluruz” yorumunda bulundu.

        Protokol törenine Rektör Prof. Dr. Şenocak ve EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Küpeli’nin yanı sıra; ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çabuk, EOSB Yönetim Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Riza Zeydan, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tınas ve EOSB Bölge Müdürü Erhan Tatar da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler