Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Yabancı Diller Yüksekokulu iş birliği ile hazırlanan “Cultural Exchange Day” etkinliğinin bu yıl üçüncüsü düzenlendi.

        Erasmus programı ile Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören Erasmus öğrencileri kendi ülkeleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Yabancı Diller Yüksekokulu Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şenyel, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güler Günsoy, Uluslararası İlişkiler Birimi Müdürü Doç. Dr. Özgür Yıldırım ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Belgin Aydın katıldı.

        “Yabancı dili sınıf dışında kullanabilmek hedefler arasında”

        ASO Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ve Emre Ünlenen’nin Beatles şarkılarından oluşan müzik dinletisi ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren ve etkinliğin amacından bahseden Prof. Dr. Aydın “Yüksekokulumuzda yabancı dil eğitimi alan öğrencilerimiz ile farklı ülkelerden üniversitemizde eğitim almak için gelen Erasmus öğrencileri, sınıf dışında yabancı dili gerçek bir amaç için kullanmalarını hedefledik” dedi.

        17 farklı ülkenin ve ülkemizin farklı boyutlardan tanıtıldığı etkinlik 38 poster sunumu ile devam etti. Etkinlik, “Aşukla Maşuk” gösterisi ve yabancı öğrencilerin dans kültürlerini tanıtmak için hazırladıkları dans gösterileri ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler