Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, yılbaşı akşamı kent merkezindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek aksaklık yaşanmaması için alınan tedbirleri yerinde inceledi.

        Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge yılbaşı gecesi kent merkezindeki Eskişehir Şehir Hastanesi çocuk ve yetişkin acil, psikiyatri ile çocuk servisi, Yunus Emre Devlet Hastanesi acil, Eskişehir 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezi ile Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi nöbet hizmetleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetişkin aciline yaptığı sürpriz gece ziyareti ile yeni yıl için alınan sağlık tedbirlerini yerinde görerek incelemelerde bulundu. Ziyarette nöbetteki sağlık personellerinin yeni yıllarını kutlayan Doç. Dr. Uğur Bilge, acil servislerde karşılaştığı hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler