Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretlerinde Eskişehirliler ile buluşmaya devam ediyor.

        Başkan Ataç, Aşağı Söğütönü ve Yukarı Söğütönü Mahallelerinde kahvehane ziyaretinde bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile birlikte çay içerek şehir meseleleri üzerine sohbet eden Başkan Ataç, belediye hizmetleri hakkında da bilgiler verdi. Vatandaşların soru ve taleplerini de dinleyen Başkan Ataç, “Tepebaşı Belediyesi’ni göreve geldiğim günden bu yana vatandaşlar ile birlikte yönetiyoruz. Asla ulaşılamayan bir belediye başkanı olmadım, makam odamızın kapısı hiçbir zaman kapanmadı. Zaten zamanımızın çoğu da Eskişehirliler ile birlikte geçiyor. Bugünde Aşağı ve Yukarı Söğütönü’nde mahalle sakinlerimiz ile sohbet ettik, görüş alışverişinde bulunduk. Bizi gittiğimiz her yerde sıcaklık ile karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Her zaman aynı mekanlarda buluşmaya, bir arada olmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

        Mahalle sakinleri de Başkan Ataç’a ziyaretinden ve verdiği bilgilerden ötürü teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler